بهترین دوره طراحی سایت OPTIONS

بهترین دوره طراحی سایت Options

بهترین دوره طراحی سایت Options

Blog Article

با پیامیتو ، شبکه ارتباطی‌تان را گسترش دهید و با افزونه دروازه ، امنیت ورودتان را…

صفحه اصلی یکی از مهمترین صفحات سایت می­باشد .کاربران با وارد کردن آدرس دامنه سایت، ابتدا صفحه…

استفاده از امکانات پیش­فرض وردپرس که به دلایل زیر توصیه نمی ­شود. عدم داشتن امکانات مناسب عدم…

یه مشاوره میخواستم بعد از این آموزش به ترتیب از دوره هایی که گذاشتید کدوم آموزش رو ببینیم؟ هدفم از این یادگیری طراحی سایت بصورت حرفه ای هستش.

شما دسترسی به منابع، پشتیبانی همکاران، و بازخورد متخصصان را خواهید داشت که همگی به شما کمک می‌کنند تا در مسیر حرفه‌ای خود رشد کنید.

در این دوره، شما نه تنها با این مفاهیم آشنا می‌شوید بلکه یاد می‌گیرید چگونه آن‌ها را در پروژه‌های واقعی به کار ببرید. ما از طریق مثال‌های عملی، تمرین‌ها، و پروژه‌های واقعی، اطمینان حاصل می‌کنیم که شما نه تنها اطلاعات را یاد می‌گیرید بلکه مهارت‌های لازم برای اجرای آن‌ها را نیز کسب می‌کنید.

برای این منظور بهترین راه بارگذاری فایل زیپ است. پس از آن، فایل را از حالت فشرده خارج کرده و تمامی محتویات مربوط به پوشه را مستقیما به داخل public_html انتقال دهید.

در این مقاله آموزشی قصد داریم که آموزش طراحی سایت را به صورت رایگان و در قالب یک سری ویدیو های آموزشی به شما علاقه مندان به طراحی وب سایت آموزش دهیم.

بعد از این دوره چه آموزش و دوره‌ای رو پیشنهاد میکنید برای ادامه‌ی راه!

مباحث پیشرفته‌تر مانند استفاده از وردپرس، المنتور، و قالب استرا را بررسی می‌کنیم. شما یاد می‌گیرید چگونه وردپرس، یکی از محبوب‌ترین سیستم‌های مدیریت محتوا، را برای ایجاد دوره آموزش طراحی سایت توسط janblaghi و مدیریت وب‌سایت‌های خود به کار ببرید.

پس با اشتیاق و تعهد پیش بیایید، چرا که این مسیر می‌تواند تحولی بزرگ در مسیر حرفه‌ای شما ایجاد کند.

اگر با مطالعه این آموزش رایگان طراحی سایت تصمیم گرفته‌اید که وارد حوزه وب دیزاین شوید و بصورت فریلنسری پروژه دریافت کنید، قطعا باید نکاتی را درنظر گرفته تا به مشکل برخورد نکنید. از جمله:

حال از صفحه‌ای که باز می‌شود کافیست یا قالب خود را از مخزن انتخاب کنید یا روی بارگذاری پوسته زده و قالب موردنظر خود را آپلود کنید:

حضور صفحه‌‌سازها در وردپرس انقلاب عظیمی در امر سفارشی سازی و ساخت انواع صفحات گرافیکی بدون استفاده از کدنویسی بود. صفحه‌سازهایی مانند ویژوال کامپوزر که روی کار آمد در ابتدا امکانات محدودی داشت اما به مرور زمان رشد کرد و تبدیل به صفحه‌ساز قدرتمندی شد که بسیاری از طراحان با آن کار می‌کردند و از طرفی صفحات فرود یا لندینگ را می‌ساختند همچنین بسیاری از قالب‌ها دیگر مجهز به این صفحه ساز شده بودند تا افراد راحت‌تر بتوانند صفحاتی گرافیکی بسازند.

منبع

Report this page